Afscheid nemen bestaat niet

Nog maar drie en half jaar geleden startte ik met mijn project: Cumlaude lunchcafé. 

De tijd is voorbij gevlogen. Een periode waarin ik snoeihard met mijn neus tegen de muur aan ben geknald, waarin ik ben gevallen en weer ben opgestaan, waarin ik in de spiegel naar mezelf heb moeten kijken maar me vooral bewust ben geworden hoe bevoorrecht ik ben dat ik met de mooiste mensen ‘ooit’ heb mogen werken.

Op het moment dat ik begon, had ik nooit durven dromen en kunnen bedenken, hoe bijzonder het was om met jongeren te werken met een verstandelijke beperking. En, ik durf het nu wel te zeggen; ik had verstand van horeca maar werken met mensen die een beperking hebben, had ik nog nooit gedaan. 

Het enige wat ik wist was dat ik bij voorbaat al van hen hield om wie ze zijn met als grote gemene-deler hun prachtige eigenschappen: eerlijkheid en oprechtheid. What you see, is what you get; is geen understatement als we het hebben over mijn prachtige medewerkers.  

Nu het bedrijf goed loopt heb ik, na deze prachtige tijd, besloten om het stokje over te dragen aan twee heel bijzondere mensen die ik in de afgelopen tijd erg ben gaan waarderen om wie ze zijn als mens en om de manier waarop ze met hun vak bezig zijn. Passie, overtuiging en dezelfde liefde voor onze prachtige medewerkers, is wat hen drijft.

Vanaf 18 oktober 2016 zijn Iris Sinnema en Kyung Hoff de nieuwe eigenaren van Cumlaude Lunchcafé. 
Wil je meer weten? Kom dan gezellig langs op het Grootzand 25 in Sneek, om kennis te maken.