Algemeen

Welke vakantie past bij mij

Vul ons formulier in en mail ze naar ons zodat wij op basis van jouw wensen een mooi reisvoorstel kunnen samenstellen.

GGTO-VvkR (meer info)

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (vergelijkbaar met SGR).De Stichting GGTO, heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen…….

Cumlaude projecten

Wij als Cuba specialist, willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten gunste van de Cubaanse bevolking in zetten. Onze en jullie bijdrage, hebben wij al geïntegreerd in onze reisvoorstellen. Bij alle onderdelen zorgen wij zoveel mogelijk dat de verdienste daadwerkelijk bij de Cubaanse bevolking terecht komt…….

Praktische informatie (meer info)

Klimaat en geografie
Cuba ligt op de rand van de tropen. Het hele jaar door is de temperatuur zeer aangenaam en komt maar zelden onder de 25°C. De droge periode is in onze wintermaanden.Tijdens de zomermaanden kan het af en toe regenen…….