Cuba een veilig land om op vakantie naar toe te gaan?

Ik kan dit met een volmondig ‘ja’ beantwoorden.Vaak ga ik alleen voor Cumlaude Travel op reis om nieuwe routes uit te voeren en nieuwe bijzondere plekjes te ontdekken. Ook bezoek ik vaak nieuwe accommodaties; casas of hotels.

Natuurlijk vind ik het ook leuk om in mijn vrije tijd te dansen. Salsa dansen. Heerlijk!

Maar…….. niet altijd heb ik een reisgezel of reisgezelschap mee dus ‘moet’ ik in mijn eentje. Dit kan gewoon op Cuba. Cuba is zo veilig dat ik rustig ’s avonds in mijn eentje over straat durf te gaan, zelfs in Havana, de hoofdstad heb ik me nog nooit onveilig gevoeld.

Ook reizen in mijn eentje in de auto of bus is geen enkel probleem Wat zeg ik? Ik word juist altijd op weg geholpen door de altijd behulpzame Cubaan.

Cuba is dé veiligste bestemming van de Caribbean. Of je nu met zijn tweetjes op een fietsvakantie gaat of in je eentje een dansvakantie gaat doen. Ook op vakantie met een huurauto is absoluut aan te raden. Weet je onderweg de weg niet meer. Door de lieve plaatselijke bevolking wordt je van harte de weg gewezen.

Wil je meer weten of persoonlijk advies over je Cuba vakantie? Mail of bel ons dan gerust.