Droomreizen

Droomreizen

Retraites in Nederland

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,– Let op: deze retraite is een pilot en bieden wij aan voor de aanbiedingsprijs van € 995,– (normale prijs is € 1195,–) Mijn ratio maakte mijn leven kapot en nam iedereen in mijn directe omgeving mee in de vrije val. Ik heb geleerd om mijn ratio te herkennen en me bewust te zijn dat ik mijn ratio alleen in de praktische zin nodig heb. Niet om mijn gevoelens weg te denken, niet om mij te voeden met angst voor iets wat ik in mijn hoofd bedacht heb en niet om mij te hechten aan bezittingen of geld. Het resultaat: ik heb alles wat mijn hartje begeert. Dat deel ik graag met jou’.

Heb jij nog tijd voor jezelf

Hoe doe je dat? Ratio uitzetten en bewustzijn aan. Geen zorgen, geen angst maar in het NU blijven. Ik nodig je graag uit om met me mee te gaan op deze vijf daagse ontdekkingsreis naar jezelf. Gun jezelf een paar dagen ME-time in een prachtige natuurlijke omgeving. Even je gedachten ‘on hold’ en puur genieten van de natuur, jezelf, gelijkgestemden en het NU.  

Andalusië-Zuid Spanje wandelvakantie of retraite vakantie.

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–
Andalusië is één van de mooiste streken van Spanje.
Dankzij het klimaat is  het ook de warmste regio van het land met uitzondering van de Sierra Nevada waar je in de winter goed kunt skiën.
Deze autonome regio met een inwonersaantal van bijna 9 miljoen mensen is gelegen  in het uiterste zuiden van Spanje.
Je kunt in dit gedeelte van Spanje terecht voor veel culturele bezienswaardigheden, prachtige natuur en mooie wandeltochten.
Kortom Andalusië is een ideale regio voor jouw volgende wandelvakantie of retraite vakantie.

Rondreis Argentinië-Patagonië

Rondreis Argentinië-Patagonië maart 2021

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 4395,–
De Spanjaarden noemden het ooit ‘Het Land van Zilver’ maar voor de reiziger is het een land met gouden mogelijkheden. Op onze rondreis Argentinië-Patagonië zie je de vele spectaculaire landschappen en natuurfenomenen die dit land herbergen, zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.
Het zuiden, beter bekend als Patagonië is één van de meest ongerepte natuurgebieden op deze aarde. Hier kom je oog in oog met zeeolifanten, pinguïns, walvissen en guanaco’s. Het Zuid-Amerikaanse landschap is nog altijd woest en verlaten. In Patagonië word je overdonderd door de overweldigende natuur, de gletsjers, de azuurblauwe meren, de besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken.

Groepsreis : China - Tibet – Mount Everest – Nepal

Vanaf prijs  p.p. € 2395,–
Alle superlatieven verwoorden deze ontmoeting met het ‘Dak van de Wereld’ niet. Ons Cumlaude avontuur start in Chengdu. Vervolgens Tibet, dit mysterieuze land waar hemel en aarde elkaar ontmoeten. Een onvergetelijke reis die je meevoert door dit ruige, onherbergzame landschap en de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya. Je reist dwars door de Himalaya langs de vele kloosters, biddende pelgrims en monniken. Na onze Tibet experience, sluiten we af om het bijzonder Kathmandu en haar prachtige omgeving te verkennen. Geniet van de cultuur die zó anders is als die van ons, de Hindoeïstische tempels, de oude stad Bhaktapur en Boddnath, de Tibetaanse gemeenschap in Kathmandu. Een reis vol hoogtepunten zoals onder andere de Mount Everest. Bezoek het hoogste basecamp op 5200 meter en ervaar de voldoening die deze hike je geeft.