Droomreizen

Droomreizen

Retraite Andalusië-Zuid Spanje 12 september 2020

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–
We verwelkomen je graag op de luchthaven van Malaga om je naar onze schitterende accommodatie in het mooie Andalusië te brengen. De accommodatie die wij hebben gekozen, is een traditioneel, authentiek landhuis, gelegen in het centrum van Talará in de Lecrin Vallei en vlakbij de Sierra Nevada.
Het landhuis is gebouwd door een welgestelde Andalusische familie in de periode van 1940 tot 1945. Na een periode van verval hebben Wim en Miranda, de nieuwe Nederlandse eigenaren, het huis in de oude staat terug gebracht. Met respect voor de oorspronkelijke details en de liefdevolle waardering van de oorspronkelijke Andalusische eigenaars, hebben zij de verbouwing uitgevoerd volgens de kwaliteitseisen en de gemakken van de moderne tijd.
Rondreis Argentinië-Patagonië

Rondreis Argentinië-Patagonië maart 2021

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 4395,–
De Spanjaarden noemden het ooit ‘Het Land van Zilver’ maar voor de reiziger is het een land met gouden mogelijkheden. Op onze rondreis Argentinië-Patagonië zie je de vele spectaculaire landschappen en natuurfenomenen die dit land herbergen, zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.
Het zuiden, beter bekend als Patagonië is één van de meest ongerepte natuurgebieden op deze aarde. Hier kom je oog in oog met zeeolifanten, pinguïns, walvissen en guanaco’s. Het Zuid-Amerikaanse landschap is nog altijd woest en verlaten. In Patagonië word je overdonderd door de overweldigende natuur, de gletsjers, de azuurblauwe meren, de besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken.

Groepsreis : China - Tibet – Mount Everest – Nepal

Vanaf prijs  p.p. € 2395,–
Alle superlatieven verwoorden deze ontmoeting met het ‘Dak van de Wereld’ niet. Ons Cumlaude avontuur start in Chengdu. Vervolgens Tibet, dit mysterieuze land waar hemel en aarde elkaar ontmoeten. Een onvergetelijke reis die je meevoert door dit ruige, onherbergzame landschap en de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya. Je reist dwars door de Himalaya langs de vele kloosters, biddende pelgrims en monniken. Na onze Tibet experience, sluiten we af om het bijzonder Kathmandu en haar prachtige omgeving te verkennen. Geniet van de cultuur die zó anders is als die van ons, de Hindoeïstische tempels, de oude stad Bhaktapur en Boddnath, de Tibetaanse gemeenschap in Kathmandu. Een reis vol hoogtepunten zoals onder andere de Mount Everest. Bezoek het hoogste basecamp op 5200 meter en ervaar de voldoening die deze hike je geeft.