Familie rondreis Cuba

Reisaanbod familie rondreis door Cuba

havana rode auto

18 daagse familie rondreis door Cuba

Reissom landprogramma vanaf € 1295,–
Deze 18 daagse familie rondreis is een combinatie van zon, strand, cultuur en natuur snuiven met leuke familie activiteiten als snorkelen, duiken, paardrijden, fietsen, wandelen, canopy of vogels spotten bij het grootste zoetwatermeer van Cuba. Voor ieder wat wils!
Lekker met het hele gezin genieten van elkaar en dit prachtige land. Jullie logeren in leuke hotels en bij Cubanen thuis in zogenaamde casas particulares.

Vinales

22 daagse familie rondreis Cuba compleet

Reissom landprogramma vanaf € 1495,– p.p.
Een complete 22 daagse rondreis door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro destijds de revolutie voorbereidde. Uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba en de authentieke plaatsjes, Baracoa en Gibara. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit schitterende land te bieden heeft.

Varadero hotel

15 daagse familie rondreis door Cuba

Reissom landprogramma vanaf € 1195,– p.p.
Deze rondreis hebben wij speciaal voor gezinnen samengesteld en is een superleuke combinatie van natuur, cultuur, leuke activiteiten voor ieder gezinslid, zon, zee en strand. Wat betreft accommodaties hebben wij onze beste casas geselecteerd gecombineerd met leuke hotels voorzien van een zwembad voor de kids. Voor ieder gezinslid wat wils!