Familie rondreis op Cuba

Op een familie rondreis op Cuba. Veel gezinnen gingen je voor op een mooie vakantie naar Cuba met de hele familie. Wat is er nu leuker dan met zijn allen te genieten van dit heerlijke vakantieland.

Wat zijn zaken die de meesten voor de tijd bezig houden? 

1. Is Cuba wel een geschikt land om met mijn gezin rond te reizen
2. Is het leuk om een familie rondreis in Cuba te doen
3. Wat is er voor kinderen te doen op Cuba
4. Is Cuba wel een veilig land
5. Zijn de auto’s en wegen veilig op Cuba
6. We willen bij Cubanen thuis logeren maar is dat ook geschikt voor het hele gezin Allereerst; Cubanen zijn dol op kinderen.

Kinderen op Cuba worden overal vertroeteld en in de watten gelegd. Ook voor de ‘oudere’ kinderen is Cuba een land bij uitstek. Er is op actief gebied veel te doen en daarnaast kent Cuba een grote diversiteit aan landschappen. Bij activiteiten op Cuba, kun je denken aan snorkelen, duiken, kitesurfen, ziplinen, paardrijden, dansen, wandelen, fietsen en muziek maken. Door het hele land kun je deze activiteiten ondernemen.

De actieve ouder kan uiteraard meedoen aan deze activiteiten. Heb je hier minder zin in dan is het al heerlijk als je kroost zich prima vermaakt, nietwaar?

Ook de omgeving leent zich perfect voor een familie rondreis op Cuba. Zo heb je overal leuke strandjes, mooie casas particulares geschikt voor gezinnen, mooie natuurgebieden, tabaks- en/of suikerrietplantages, bergen en zee.

Nog twijfels of Cuba jouw vakantieland is voor het hele gezin? Dan zal deze informatie over de veiligheid op Cuba, je laatste twijfels wegnemen. 
Cuba is één van de veiligste landen in de Caribbean en er is weinig criminaliteit. Ook de gezondheidszorg behoort tot één van de beste in het gebied. Wat betreft de veiligheid op de wegen; Cuba kent zesbaanswegen en bijna niemand heeft een auto. Vaak ben je één van de weinige weggebruikers in je huurauto. 

Cuba is dus in alle opzichten een veilig vakantieland en zeker geschikt om met de familie rond te reizen.