Fietsvakantie, 14 dagen, West Cuba

Geen leukere manier dan op de fiets de omgeving te ontdekken. Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel en het midden van Cuba op een sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is. Geniet van het authentieke Cuba.
Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–

MEER INFORMATIE

Fietsvakantie met Cumlaude Travel

Beste Claudia, nog nagenietend van onze geweldige reis naar Cuba….De prachtige fietstochten en de mooie steden…cultuur , heerlijke kreeft en de ontzettend vriendelijke Cubanen. Je hebt ons in de casa’s en dorpjes de Cubanen laten ontmoeten. Heel erg bedankt dat je voor ons de reis op maat hebt gemaakt met onze wensen. Het was helemaal top! 

Authentiek, actief en sportief op reis

Een leuke en dankbare recensie van onze gasten nadat zij op één van onze fietsvakanties zijn geweest. Onze fietsvakanties zijn onverminderd populair en tevens dé manier om een ander Cuba te zien. De routes brengen je naar de minder bekende, niet toeristische plekken waarnaast je natuurlijk ook de bekende plekken bezoekt. Je maakt dus echt kennis met de mensen en de Cubaanse manier van leven.

Maatwerk

Je kunt geheel op eigen wijze invulling geven aan je route en invulling van de reis. Ook kies je zelf of je je eigen fiets meeneemt, bij ons een gewone of elektrische fiets huurt en zelfs of je met of zonder fietsgids wilt reizen. Benieuwd?  https://www.cumlaudetravel.nl/fietsvakantie