Fietsvakantie

Reisaanbod fietsvakanties

Fietsvakantie, 14 dagen, West Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–
Geen leukere manier dan op de fiets de omgeving te ontdekken. Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel en het midden van Cuba op een sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is. Geniet van het authentieke Cuba.

Fietsvakantie 22 dagen, West en midden Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1249,–
Tijdens deze reis, bezoek je het westelijk deel en het midden van Cuba op de fiets. Je fietst dwars door de tabaksplantages en ontdekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is.Tijdens dit sportieve avontuur, kun je genieten van prachtige plekjes als Cienfuegos met z’n franse flair en het Unesco stadje Trinidad. Jullie vervoermiddel is fiets gecombineerd met de lijndienstbus voor de grote afstanden.

Gecombineerde fiets- en autovakantie 20 dagen, West en midden Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1295,–
Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren.