Fietsvakantie

Reisaanbod fietsvakanties

Elektrische fiets

Sinds kort kun je onze fietsvakantie ook met een elektrische fiets doen. Lekker fietsen en als je een beetje ‘hulp’ nodig hebt, laat je de fiets even het werk doen.

Fietsgids

Wij bieden tevens de mogelijkheid van een privé fietsgids die je meeneemt naar alle mooie plekjes op Cuba. Een voordeel is tevens dat hij direct kan assisteren bij calamiteiten. Boek een leuke fietsvakantie met één van onze superleuke fietsgidsen.

Santiago de Cuba Corine Bakker (123)

Fietsvakantie, 14 dagen, West Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–
Geen leukere manier dan op de fiets de omgeving te ontdekken. Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel en het midden van Cuba op een sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is. Geniet van het authentieke Cuba.

Vinales gekleurde rotsen

Fietsvakantie 10 dagen, all-inclusive West Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1595,–
Min.groepsgrootte: 4 personen
Deze prachtige en geheel verzorgde fietsvakantie 10 dagen all-inclusive West Cuba verzekert je van een fantastische vakantie op Cuba. Dagelijkse fietstochten die varieren van 20 tot 35 km. Alle tijd om te genieten, te ontdekken en te relaxen. Wij zorgen voor een gids, een monteur , vervoer van de fietsen en een minibus om de langere afstanden af te leggen.

Trinidad straatbeeld

Fietsvakantie 22 dagen, West en midden Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1195,–
Tijdens deze reis, bezoek je het westelijk deel en het midden van Cuba op de fiets. Je fietst dwars door de tabaksplantages en ontdekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is.Tijdens dit sportieve avontuur, kun je genieten van prachtige plekjes als Cienfuegos met z’n franse flair en het Unesco stadje Trinidad. Jullie vervoermiddel is fiets gecombineerd met de lijndienstbus voor de grote afstanden.

Trinidad Corine Bakker (87)

Gecombineerde fiets- en autovakantie 20 dagen, West en midden Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1295,–
Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren.