Foto album Andalusië

Foto album Andalusië Wandeling naar de waterval

Na het ontbijt vertrekken we naar Durcal, de vertrekplaats voor onze wandeling naar de waterval. Puur genieten van het natuurschoon en de uitzichten. Soms wadend door het water, genietend van de schitterende uitzichten en in de natuurlijke schaduw van de bomen, met als beloning het verkoelende water van de waterval.

Foto album Andalusië Wandeling Pico Veleta

Deze tocht is een prachtige wandel uitdaging en puur genieten. Het is tevens een mooie voorbereiding op de hoogste berg van het vasteland van Andalusië, de Mulhacén die wij later in de week op het programma hebben. Geniet van de rust, de schitterende vergezichten, de adembenemende natuur en de oorverdovende stilte.

Foto album Andalusië Wandeling Poqueira

We vertrekken begin van de middag naar Hoya del Portillo van waar we gaan wandelen naar de Refugio Poqueira. We wandelen met bepakking (slaapzak en overnachtingsartikelen) omdat we overnachten in de hut waar we tevens dineren en ontbijten. Het is wederom een prachtige wandeling met betoverende uitzichten. Heerlijk genieten van de rust en de stilte.

Foto album Andalusië O Sel Ling

Vandaag starten wij in het heksendorp, Soportujar waarna we wandelen naar Tibetaanse BoeddhistenkloosterO Sel Ling, de naam betekent letterlijk‘plaats van helder licht’. Het werd door de Dalai Lama geopend en heeft zelfs zijn mogelijke opvolger voortgebracht. Het Spaanse jongetje O-Sel-Ling werd op vijfjarige leeftijd erkend als reïncarnatie van een Tibetaanse geestelijk leider en vervolgens naar India gebracht voor een speciale opvoeding in een lama klooster. Vanaf de Stupa heb je een fantastisch uitzicht over de Sierra Nevada, Órgiva en de kust van Costa Tropical.

Foto album Andalusië Heksendorp

Foto album Andalusië Eten tijdens de retraite

Foto album Andalusië meer van Béznar

Even heerlijk aandacht voor jezelf, je omgeving en het NU. Voor vandaag hebben wij wederom een mooi programma. We wandelen met zijn allen naar een heerlijke plek waar we gaan genieten van het water. Hier gaan we diverse watersporten als kayakken en SUPPEN beoefenen. De lunch is in de vorm van een heerlijke picknick en we sluiten af met een BBQ.