GGTO

GGTO
Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators

Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (vergelijkbaar met SGR).

De Stichting GGTO, heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators.
De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.
Voor meer informatie lees de garantieregeling of kijk op de website van GGTO

Algemene reisvoorwaarden Cumlaude Travel

Algememe voorwaarden Cumlaude Travel

Aanbetaling

Bij boeking betaal je een aanbetaling van 20 % van de totale reissom. De restantbetaling dient ons niet later dan 10 weken voor vertrek te bereiken m.u.v. speciale acties waarbij de betaling binnen een bepaalde termijn na boeking gedaan moet zijn. Boek je tevens je vliegticket bij ons, dan brengen wij 100 % van de ticketkosten in rekening om daarmee de prijs te garanderen. Indien de betaling niet binnen de juiste termijn is ontvangen dan behouden wij ons het recht voor, jouw boeking als geannuleerd te beschouwen en de passende annuleringskosten in rekening te brengen.

Annulerings-­ en wijzigingskosten

Wijzigingen: een bedrag van € 25,-­‐ per wijziging wordt berekend, naast eventuele bedragen geheven door hotels, touroperators of luchtvaartmaatschappijen. Een wijziging houdt een verandering van een bestaande boeking in en niet een overboeking naar een andere tour waarbij annuleringskosten van toepassing kunnen zijn, welke volgens de onze voorwaarden worden door belast.

Annuleren

Mocht u, of een reisgenoot, gedwongen zijn te annuleren, dan worden kosten in rekening gebracht. Wij berekenen € 25,- ­ administratiekosten plus de annuleringskosten volgens de Reisvoorwaarden waarvan wij u hieronder een overzicht geven. Indien de kosten die onze leverancier aan ons berekent hoger zijn dan de hieronder vermelde overzicht dan berekenen wij deze extra kosten aan u door.

Arrangementen Percentage van reissom
Tot 70 dagen voor vertrek:35%
70 – 28 dagen voor vertrek75%
28 dagen – tot en met de dag van vertrek
of later
100%

Bij annulering is er na vertrek geen restitutie van ongebruikte gedeeltes van een programma.

Vluchten
Zoals gevorderd door de luchtvaartmaatschappijen. NB-­ Eventuele annuleringskosten kunnen onder de dekking van uw annuleringsverzekering vallen, welke wij voor u kunnen afsluiten.

Het kan voorkomen, i.v.m. de huidige drukte op Cuba, dat een accommodatie overboekt is. Wij behouden ons het recht voor om in dat geval een passende andere accommodatie te bieden. Ook om andere redenen kan het voorkomen dat u in een andere accommodatie overnacht, dan op uw voucher vermeld.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingen en fouten in de verstrekte vouchers. Tevens kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor veranderingen in de bustijden of dienstregeling.