Groepsreis

Sercotel Experience Cayo Santa Maria strand

Groepsreis Cuba midwest
vertrek: nader te bepalen datum

Deze schitterende rondreis brengt jullie naar de mooie bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van dit prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld in de hoofdstad Havana. Op deze reis bezoek je de tabaksplantages, het mooie eilandje Cayo Jutias met haar bountywitte strandjes, de prachtige natuur in het natuurgebied Las Terrazas, de historische Varkensbaai, de watervallen van Topes de Collantes en het mooie Unesco stadje, Trinidad.  Om tot slot nog heerlijk te relaxen op de parelwitte stranden van Varadero.

havana rode auto

Groepsreis Cuba op haar mooist

Een complete rondreis door het unieke, prachtige Cuba. We beginnen in het authentieke Havana waarbij we doorreizen naar de tabaksplantages van Viñales, de schitterende natuur van Las Terrazas, waarna we de wonderschone stadjes Cienfuegos en Trinidad aandoen. Vervolgens gaan we via Camaguey naar de tweede hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba om vervolgens de fantasie van iedere reiziger te bezoeken: het authentieke plaatsje, Baracoa. We bezoeken de stad van de Parken: Holguin en uiteraard het culturele centrum van de revolutie; Santa Clara. We sluiten af met twee dagen heerlijk relaxen in het leuke 4* hotel Iberostar Bella Costa in Varadero.

Havana Corine Bakker (147)

Marabana

Zowel in 2018 als 2019 waren wij met twee groepen bij de Marabana Marathon in Havana. Wát een belevenis.
Ook in november 2022 gaan wij wederom naar de Marabana. Of je nu beginner, gevorderd of Marathonner bent, je kunt mee (doen). Er zijn afstanden van 5 en 10 kilometer en de halve en hele Marathon. Naast de Marathon, bieden wij tevens een mooi rondreis programma. Ook hier geldt ‘voor ieder wat wils’. Wil je een korte verlenging of een uitgebreide verlenging, het kan bij ons allemaal.
Ben jij ook van de partij, meld je dan aan. Mail naar info@cumlaudetravel.nl en vermeld in het onderwerp: Marabana 2022.