Groepsreis

havana rode auto

Groepsreis Cuba op haar mooist

Een complete rondreis door het unieke, prachtige Cuba. We beginnen in het authentieke Havana waarbij we doorreizen naar de tabaksplantages van Viñales, de schitterende natuur van Las Terrazas, waarna we de wonderschone stadjes Cienfuegos en Trinidad aandoen. Vervolgens gaan we via Camaguey naar de tweede hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba om vervolgens de fantasie van iedere reiziger te bezoeken: het authentieke plaatsje, Baracoa. We bezoeken de stad van de Parken: Holguin en uiteraard het culturele centrum van de revolutie; Santa Clara. We sluiten af met twee dagen heerlijk relaxen in het leuke 4* hotel Iberostar Bella Costa in Varadero.

Vinales-gekleurde-rotsen

Fietsvakantie 10 dagen, all-inclusive West Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1595,–
Min.groepsgrootte: 4 personen
Deze prachtige en geheel verzorgde fietsvakantie 10 dagen all-inclusive West Cuba verzekert je van een fantastische vakantie op Cuba. Dagelijkse fietstochten die varieren van 20 tot 35 km. Alle tijd om te genieten, te ontdekken en te relaxen. Wij zorgen voor een gids, een monteur , vervoer van de fietsen en een minibus om de langere afstanden af te leggen.

Havana Corine Bakker (147)

Marabana 2019

Vorig jaar waren wij met maar liefst een groep van 28 bij de Marabana Marathon in Havana. Wát een belevenis. Of je nu beginner, gevorderd of Marathonner bent, je kunt mee (doen). Er zijn afstanden van 5 en 10 kilometer en de halve en hele Marathon. Naast de Marathon, bieden wij tevens een mooi rondreis programma. Ook hier geldt ‘voor ieder wat wils’. Wil je een korte verlenging of een uitgebreide verlenging, het kan bij ons allemaal. Meer informatie, kijk dan onze bijgaande programma’s. Heb je specifieke vragen of wil je je aanmelden. Mail  naar info@cumlaudetravel.nl en vermeld in het onderwerp: Marabana 2019