Loopreis Marathon Havana

Marabana (Custom)

Loopreis Marathon Havana – Marabana 2021

Zowel in 2018 als 2019 waren wij met twee groepen bij de Marabana Marathon in Havana. Wát een belevenis.
Ook in november 2021 bieden wij wederom een superleuke loopreis naar Havana. Of je nu beginner, gevorderd of Marathonner bent, je kunt mee (doen). Er zijn afstanden van 5 en 10 kilometer en de halve en hele Marathon. Naast de Marathon, bieden wij tevens een mooi rondreis programma. Ook hier geldt ‘voor ieder wat wils’. Wil je een korte verlenging of een uitgebreide verlenging, het kan bij ons allemaal.
Ben jij ook van de partij, meld je dan aan. Mail naar info@cumlaudetravel.nl en vermeld in het onderwerp: Marabana 2021.

Havana Corine Bakker (147)

Excursie programma Marabana Marathon 2021

  • Wandeltour, la Habana Vieja 
  • Cabriolet Oldtimer tour 
  • Salsa dansles 
  • Havana op de fiets: Ochtend tour-halve dagtour 
  • Havana op de fiets: middag tour: halve dagtour
big apple bingo

Marathon van New York voor Kika

I.v.m. Corona is de bingo uitgesteld. Wij komen hopelijk binnenkort met een nieuwe datum.
‘De kinderarts belde en toen wist ik genoeg. Aan het einde van de ochtend werd het vermoeden bevestigd. Onze dochter Angie van 3 jaar heeft acute lymfatische leukemie. Ons leven stond letterlijk stil, ik had geen leven’, aldus de alleenstaande moeder van Angie. Nachtmerrie
De nachtmerrie van iedere ouder. Het idee dat je, samen met je kind, de hoofdrol in zo’n boze droom speelt. Het zal je gebeuren dat je moet horen dat je kind kanker heeft. Toch worden dagelijks levens van ouders, compleet op zijn kop gezet door het vernietigende nieuws dat hun kind een levensbedreigende ziekte heeft.  Elke dag sterven er drie kinderen aan kanker.