ME-time proeverij

ME TIME PROEVERIJ

Me time yoga

Waarom is ME-time belangrijk?

‘Mijn ratio maakte mijn leven kapot en nam iedereen in mijn directe omgeving mee in de vrije val. Ik heb geleerd om mijn ratio te herkennen en me bewust te zijn dat ik mijn ratio alleen in de praktische zin nodig heb. Niet om mijn gevoelens weg te denken, niet om mij te voeden met angst voor iets wat ik in mijn hoofd bedacht heb en niet om mij te hechten aan bezittingen of geld. Het resultaat: ik heb alles wat mijn hartje begeert. Dat deel ik graag met jou’.

Heb jij nog tijd voor jezelf

Hoe doe je dat? Ratio uitzetten en bewustzijn aan. Geen zorgen, geen angst maar in het NU blijven. Ik nodig je graag uit om met me mee te gaan op ontdekkingsreis naar jezelf. Gun jezelf een paar uur ME-time in een prachtige natuurlijke omgeving. Even je gedachten ‘on hold’ en puur genieten van de natuur, jezelf, gelijkgestemden en het NU.

 

ME-time proeverij

Waar: Vakantieboerderij Sneek
Datum: 19 en 20 juni 2021
Tijd: van 10 tot 16 uur

Tussen 9 en 10 uur ben je van harte welkom op onze superleuke locatie in het prachtige, waterrijke Friesland.
De karakteristieke boerderij en omgeving zijn een garantie voor rust en relaxation.
Graag nemen we je een dagje mee op jouw ontdekkingstocht.
Alle facetten van onze retraite komen in kleine vorm aan de orde zodat je overal even aan kunt proeven

Wij bieden dit nu aan met 50% korting!
Normale prijs is € 99,– nu slechts € 49,50  Wil je deelnemen, meld je dan snel aan via onderstaand formulier. VOL=VOL!

Vul je naam en email adres in en doe mee!

Zo krijg je een introductie op de

  • Yin yoga en meditatie met Lea Krosendijk
  • Ademhalingstechnieken volgens de Wim Hof methode met Evert Hettema
  • Filosofie sessie met het thema ‘Leven in het NU’

Ben jij toe aan ontspanning, zit je niet lekker in je vel of heb je zin om heerlijk een paar dagen te relaxen? Dan is deze retraite precies wat je zoekt.

Evert is een prachtig mens en sinds 2015 Wim Hof instructeur. Daarnaast is hij Boga instructeur (een mix van boksen en yoga) en bespeelt hij diverse instrumenten. Zijn motto: ‘leven in het NU’. Voor hem is de basis: ademhalen.
De manier waarop je ademt heeft grote invloed op je brein, je lichaam, je verzuring en je energielevel. Tijdens de oefeningen met Evert, leer en voel je wat voor invloed zuurstof heeft op je brein en in je lichaam. Daar ligt de basis.
Door de ademhalingstechniek van de Wim Hof Methode stijgt de PH waarde en vul je jouw lijf met zuurstofrijk bloed. De aanmaak van veel adrenaline onderdrukt de ontstekingsrespons en de kortstondige cortisolpiek werkt ontstekingsremmend. Door het trainen met koude, en het bewust aansturen van je adem, zorg je dat de doorstroming van al het goede en het slechte in je lijf optimaal benut of afgevoerd wordt.

‘Lea is liefde. Net als iedereen heb ik een verhaal. Meerdere zelfs. Waaronder deze, ik kreeg een burn-out. Het jarenlange zorgen voor anderen en mezelf wegcijferen, had zijn tol geeist. Gelukkig maar. Eindelijk ging ik voor mezelf zorgen. Na een yoga opleiding in Nederland wilde ik meer verdieping. Ik vertrok naar een Ashram in Rishikesh, India. Tijdens deze indrukwekkende reis kon ik eindelijk mezelf weer zien. Jaren van aangeleerd gedrag en sociale conditionering maakten plaats voor andere, eigen inzichten. Yoga is voor mij de weg naar zelfrealisatie.
Door er achter te komen wie je echt bent en jezelf te accepteren zoals je bent, kun je niet anders dan onconditioneel van jezelf houden. Dit geeft vrijheid en geluksgevoel. Dit wil ik met zoveel mogelijk andere mensen delen. Hoe meer mensen echt van zichzelf houden, hoe mooier de wereld eruit zal zien’.

Doe mee op 19 of 20 juni en schrijf je in!

Wij hebben een beperkt aantal plekken, meld je dus snel aan.

    Ik wil graag deelnemen aan de proeverij op:

    NAW gegevens(verplicht)