Een fietsvakantie op Cuba is niet alleen voor sportievelingen en actieve vakantiegangers, maar ook voor vakantiegangers die Cuba eens op een andere wijze willen ontdekken. Wij bieden diverse fietsvakanties door Cuba. Onder begeleiding van onze gids wordt je meegenomen naar de meest betoverende plekjes van Cuba. Daarbij kan je kiezen om een alleen een bepaald deel van Cuba per fiets te ontdekken, maar ook een compleet avontuur behoort tot de mogelijkheden.
 
Ook kun je kiezen voor een gecombineerde vakantie; een deel met de auto of de bus en een deel met de fiets. Welke reis je ook kiest, je komt altijd langs de mooiste dorpjes en bijzondere locaties waar je anders niet zo snel zou komen. We hebben ook een leuke fietstour door de hoofdstad Havana in het aanbod. Ontdek deze grote stad per tweewieler tijdens een heerlijke vakantie op Cuba.
 
Onderstaand vind je de routes die wij hebben geselecteerd. Daarbij heb je de keuze of je een gids mee wil nemen, of zelf een route uitzoekt en bepaalt wat je allemaal wil zien. Ben je voor het eerst op Cuba, dan raden we een gids zeker aan. 
 

Aanbod Fietsvakantie Cuba

 
 

Vinales3 Combinatie bus en fietsvakantie  

Reissom vanaf € 1195,- p.p. 
Geen leukere manier dan op de fiets de omgeving te ontdekken.Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel en het midden van Cuba op een sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke, niet toeristische dorpjes. Na dit sportieve avontuur, kun je genieten van prachtige plekjes als Santa Clara en Trinidad. Ieder met zijn eigen verhaal en geschiedenis. Jullie vervoermiddel is de lijndienstbus. Op deze manier door Cuba reizen, is comfortabel en zeker een aanrader.
 

Fietsvakantie west Cubasoroa1

Op de fiets ontdek je Cuba op een totaal andere manier. Intens genieten van je omgeving, de tabaksplantages, de waterval van Soroa en het Unesco bioreservaat van Las Terrazas. Lekker relaxen aan het parelwitte bounty strand van Cayo Levisa of genieten van de serene rust in het vissersdorpje Puerto Esperanza, wat nog niet ontdekt is door toeristen. Onze fietsreizen kun je individueel doen of onder begeleiding van een privé gids.
 
 
baracoa1b

Fietsvakantie Cuba totaal

Deze reis is een sportieve uitdaging voor de geoefende fietser. Een prachtige fietsvakantie waarbij de grote afstanden worden afgelegd met lijndienst busvervoer (waarbij de fiets mee in de bus gaat) en er een prachtige route, door een fantastisch en vooral afwisselende omgeving, wordt gefietst. Een uitdaging die beslist de moeite waard is. Deze reis kan individueel worden geboekt of met privé gids.
 
 
 
vinales

Fietsvakantie west en midden Cuba

Reissom vanaf € 1149,- p.p.

Op deze reis krijgen jullie een goede impressie van de landschappen die Cuba te bieden heeft. De tabaksplantages, natuurgebied Las Terrazas, de bergen van Topes de Collantes met haar prachtige watervallen en de suikerrietplantages in de omgeving van Trinidad. Op de fiets beleef je de omgeving totaal anders wat deze reis weer heel bijzonder maakt.

 

 

 

 

santa clara4bCombinatie auto en fietsvakantie 

Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren.
 
 
 

fietstourHavana fietstour

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KLM

 

 

Kwaliteitsfietsen

 
Voor een fietsvakantie kun je gebruik maken van onze kwaliteitsfietsen.
Deze mountainbikes zijn zeer geschikt voor het ruwe terrein en zijn van hoge kwaliteit.
Ook deze fietsen worden na elke rit grondig nagekeken.
 
fietsen fietsen2  
 
 
De fietstassen die wij gebruiken op Cuba
 
Onze fietstassen zijn uitgevoerd met het bekende speciaal gecoate polyester die ervoor zorgt dat fietstas helemaal waterdicht is.
De bekende rolsluiting is gemakkelijk in gebruik en gecombineerd met de Ortlieb Quicklock 1 haken is deze op iedere bagagedrager te plaatsen met een maximum buisdiameter van 16mm. De onderhaak is voorzien van een gebogen rail waardoor deze altijd stevig op de fiets zit. Natuurlijk is zijn deze fietstassen voorzien van de bekende Ortlieb Relectoren. 
De tassen hebben een inhoud van 40 liter en heeft de maatvoering: 42cm x 23/32cm x 17cm. Het totale gewicht van de tassenset is 1520 gram.
  

fietstasen

 

Contactformulier
 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM