Deze avontuurlijke 10-daagse wandelreis geeft je de mogelijkheid de talrijke attracties die dit unieke eiland te bieden heeft, te zien. Verken de fascinerende natuur van Cuba te voet. Je wandelt langs Lago Hanabanilla, tot aan de adembenemende watervallen van El Rocio, waar je de lokale koffieplantage Finca Codina kunt bezoeken. Vanuit hier zet je je tocht voort richting Topes Collantes. Naast de magische landschappen van Cuerva Juana, bezoek je ook de schitterende pier van Playa Ancón in Trinidad.
 
 
Trekking Cuba Havana
We beginnen met een verkenningstocht in Havana Gedurende jullie wandeltocht bezichtigen jullie Plaza de la Catedral, Plaza de Armas en Plaza San Francisco de Asis, maar ook het Museo de los Capitanes Generales, de Fundación Habana Club, Palacio de Artesanía en Capitolio Nacional. Vervolgens gaan we op weg naar Santa Clara. Vanaf hier starten we met de wandelroutes dwars door de mooie natuur van Cuba. We doen tijdens onze reis diverse plaatsen aan waar we de mooiste routes voor jullie gepland hebben. 
 
Baracoa3g18 daagse wandelvakantie/rondreis Cuba
Deze reis is een mix van cultuur, natuur en actief bezig zijn. Een geweldige wandelvakantie op Cuba waarbij je de mooiste plekjes bezoekt die het land te bieden heeft. Je wandelt door de tabaksplantages, het Unesco natuurgebied Las Terrazas, de watervallen in Topes de Collantes en de Comandancia de la Plata in Sierra Maestra waar Fidel Castro de revolutie voorbereidde. Alle wandelingen zijn goed te doen en op sommige plekken kun je variëren qua zwaarte. Deze reis voert je naar Oost Cuba waar je Baracoa en de tweede hoofdstad, Santiago de Cuba, bezoekt
 

KLM 

Contactformulier     Welke vakantie past bij mij

 
 
 
 
 

 

 

Contactformulier
 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM