Profiel

Mijn passies: Cuba en reizen; oftewel reizen naar Cuba en alles wat ermee te maken heeft.  

Waarom Cuba specialist

Ik maakte begin 2000 mijn eerste reis naar Cuba en ben hopeloos verliefd geworden op dit prachtige land met haar mooie bevolking. Heb veel gereisd en veel van de wereld gezien maar dit land heeft echt alles. De natuur, cultuur en architectuur maar ook het feestje, de muziek, het dansen en het plezier.

Om er zeker van te zijn dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben, willen wij invloed hebben op de complete uitvoering van de reis. Derhalve hebben wij ervoor gekozen om geen losse onderdelen, zgn bouwstenen, aan te bieden. Onze reizen zijn volledige pakketten van begin tot einde door ons uitgevoerd.  

Cuba has it all!!!!

Waarom boeken bij Cumlaude Travel: Om de bijzondere plekken die je bezoekt die niet in standaard reisprogramma’s zijn opgenomen. Door onze jarenlange reiservaring, lokale contacten, goede prijsafspraken en hoogstaande kwaliteitsnormen. Wij toetsen persoonlijk op service, dienstverlening en hygiène van alle accommodaties. 

Al onze reizen zijn persoonlijk en op basis van jouw wensen samengesteld. Cumlaude Travel staat voor optimale service en een passende prijs/kwaliteitsverhouding. Alles is mogelijk: Wil je een rondreis Cuba met chauffeur of een low-budget vakantie met de lijndienst-toeristen-bussen. Cuba leent zich ook erg goed voor actieve vakanties als duiken, fietsen, wandelen, paardrijden en natuurlijk salsa dansen.

Overnachten bij Cubanen thuis is onze specialiteit. Wij hebben de beste casas particulares voor jouw geselecteerd en uiteraard getoetst op onze Cum Laude kwaliteitscriteria.  ‘Cumlaude Travel staat voor Cum Laude kwaliteit’