Retraites

Retraites in Nederland

Heb jij nog tijd voor jezelf

Hoe doe je dat? Ratio uitzetten en bewustzijn aan. Geen zorgen, geen angst maar in het NU blijven. Ik nodig je graag uit om met me mee te gaan op deze vijf daagse ontdekkingsreis naar jezelf. Gun jezelf een paar dagen ME-time in een prachtige natuurlijke omgeving. Even je gedachten ‘on hold’ en puur genieten van de natuur, jezelf, gelijkgestemden en het NU.

ME-Time Proeverij

Wij bieden dit nu aan met 50% korting!
Normale prijs is €99,– nu slechts €49,50  Wil je deelnemen, meld je dan snel aan via onderstaand formulier. VOL=VOL!

Waar: Vakantieboerderij Sneek
Datum: 19 en 20 juni
Tijd: van 10 tot 16 uur

Tussen 9 en 10 uur ben je van harte welkom op onze superleuke locatie in het prachtige, waterrijke Friesland.
De karakteristieke boerderij en omgeving zijn een garantie voor rust en relaxation.
Graag nemen we je een dagje mee op jouw ontdekkingstocht.
Alle facetten van onze retraite komen in kleine vorm aan de orde zodat je overal even aan kunt proeven

Retraite in Friesland

Introductieprijs: € 895,–per persoon
We heten je van harte welkom op onze superleuke locatie in het prachtige, waterrijke Friesland. De karakteristieke boerderij, geheel omgebouwd tot een mooi, luxe appartementencomplex, is een garantie voor rust en relaxation. Omgeven door water is het een garantie voor een weekje optimaal genieten van jouw ME-time.
Wat kun je oa verwachten tijdens onze retraite

  • Yin yoga en meditatie met Lea Krosendijk
  • Ademhalingstechnieken volgens de Wim Hof methode met Evert Hettema
  • Filosofie sessie met het thema ‘Leven in het NU’

Retraite in Doetinchem

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,– Let op: deze retraite is een pilot en bieden wij aan voor de aanbiedingsprijs van € 995,– (normale prijs is € 1195,–) Mijn ratio maakte mijn leven kapot en nam iedereen in mijn directe omgeving mee in de vrije val. Ik heb geleerd om mijn ratio te herkennen en me bewust te zijn dat ik mijn ratio alleen in de praktische zin nodig heb. Niet om mijn gevoelens weg te denken, niet om mij te voeden met angst voor iets wat ik in mijn hoofd bedacht heb en niet om mij te hechten aan bezittingen of geld. Het resultaat: ik heb alles wat mijn hartje begeert. Dat deel ik graag met jou’.

Heb jij nog tijd voor jezelf

Hoe doe je dat? Ratio uitzetten en bewustzijn aan. Geen zorgen, geen angst maar in het NU blijven. Ik nodig je graag uit om met me mee te gaan op deze vijf daagse ontdekkingsreis naar jezelf. Gun jezelf een paar dagen ME-time in een prachtige natuurlijke omgeving. Even je gedachten ‘on hold’ en puur genieten van de natuur, jezelf, gelijkgestemden en het NU.  

Retraite in Andalusië

Andalusië retraite vakantie

Retraite Andalusië-Zuid Spanje

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–
We verwelkomen je graag op de luchthaven van Malaga om je naar onze schitterende accommodatie in het mooie Andalusië te brengen. De accommodatie die wij hebben gekozen, is een traditioneel, authentiek landhuis, gelegen in het centrum van Talará in de Lecrin Vallei en vlakbij de Sierra Nevada.
Het landhuis is gebouwd door een welgestelde Andalusische familie in de periode van 1940 tot 1945. Na een periode van verval hebben Willem en Miranda, de nieuwe Nederlandse eigenaren, het huis in de oude staat terug gebracht. Met respect voor de oorspronkelijke details en de liefdevolle waardering van de oorspronkelijke Andalusische eigenaars, hebben zij de verbouwing uitgevoerd volgens de kwaliteitseisen en de gemakken van de moderne tijd.

Droomreizen

Wandelvakantie een pareltje

vertrekdatum 11 september

Omdat Andalusië onze favoriete plek in Spanje is, hebben wij tevens een aantal wandelvakanties samengesteld voor degenen die hun vakantie op een actieve manier willen doorbrengen. De natuur in Andalusië is gevarieerd en divers, weergaloos mooi en puur genieten.

Een parel van een wandelvakantie

Deze wandelvakantie mag met recht een pareltje genoemd worden. Tijdens deze supergave vakantie, maken we heerlijke wandelingen. Daaromheen is er voldoende ruimte voor relaxmomenten, cultuur en uiteraard gezelligheid. Ben jij iemand die ervan houdt zijn vakantie op een actieve manier door te brengen, dan is dit beslist wat voor jou. Een schitterende reis met prachtige, uitdagende wandelingen en adembenemende uitzichten in  Andalusië, welke bekend staat om haar schoonheid, diversiteit en variatie aan prachtige landschappen.

Andalusië wandelvakantie

Wandelvakantie Andalusië-Zuid spanje

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1295,–
Andalusië is één van de mooiste streken van Spanje.
Dankzij het klimaat is  het ook de warmste regio van het land met uitzondering van de Sierra Nevada waar je in de winter goed kunt skiën. Je kunt in dit gedeelte van Spanje terecht voor veel culturele bezienswaardigheden, prachtige natuur en mooie wandeltochten.
Kortom Andalusië is een ideale regio voor jouw volgende wandelvakantie of retraite vakantie.

Op de derde dag starten wij het het serieuze wandelwerk. We vertrekken vroeg in de ochtend. Het is circa een uurtje rijden naar onze start locatie, Hoya de la Mora, op 2500 meter. Vanaf hier starten wij onze klim naar de Pico Veleta, op 3400 meter. Are you up for the challenge? Deze tocht is een prachtige wandel uitdaging en puur genieten. Het is tevens een mooie voorbereiding op de hoogste berg van het vasteland van Andalusië, de Mulhacén die wij later in de week op het programma hebben. Geniet van de rust, de schitterende vergezichten, de adembenemende natuur en de oorverdovende stilte.

Rondreis Argentinië-Patagonië

Rondreis Argentinië-Patagonië maart 2022

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 4695,–
De Spanjaarden noemden het ooit ‘Het Land van Zilver’ maar voor de reiziger is het een land met gouden mogelijkheden. Op onze rondreis Argentinië-Patagonië zie je de vele spectaculaire landschappen en natuurfenomenen die dit land herbergen, zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.
Het zuiden, beter bekend als Patagonië is één van de meest ongerepte natuurgebieden op deze aarde. Hier kom je oog in oog met zeeolifanten, pinguïns, walvissen en guanaco’s. Het Zuid-Amerikaanse landschap is nog altijd woest en verlaten. In Patagonië word je overdonderd door de overweldigende natuur, de gletsjers, de azuurblauwe meren, de besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken.

Groepsreis : China - Tibet – Mount Everest – Nepal

Vanaf prijs  p.p. € 2395,–
Alle superlatieven verwoorden deze ontmoeting met het ‘Dak van de Wereld’ niet. Ons Cumlaude avontuur start in Chengdu. Vervolgens Tibet, dit mysterieuze land waar hemel en aarde elkaar ontmoeten. Een onvergetelijke reis die je meevoert door dit ruige, onherbergzame landschap en de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya. Je reist dwars door de Himalaya langs de vele kloosters, biddende pelgrims en monniken. Na onze Tibet experience, sluiten we af om het bijzonder Kathmandu en haar prachtige omgeving te verkennen. Geniet van de cultuur die zó anders is als die van ons, de Hindoeïstische tempels, de oude stad Bhaktapur en Boddnath, de Tibetaanse gemeenschap in Kathmandu. Een reis vol hoogtepunten zoals onder andere de Mount Everest. Bezoek het hoogste basecamp op 5200 meter en ervaar de voldoening die deze hike je geeft.