Rondreis Cuba

Reisaanbod rondreis Cuba

VIP ontvangst in Havana
Als je aankomt op de luchthaven na een lange reis, is er niets fijner dan als een VIP gast te worden ontvangen. Dit kunnen wij voor je regelen. Als je aankomt, verwelkomt de vertegenwoordiger jullie al bij de gate. Je krijgt voorrang bij de douane/security, waarna je naar de VIP lounge wordt gebracht. Hier kun je lekker genieten van een hapje en drankje (open bar). Zodra je koffer er is, wordt je naar de aankomsthal gebracht waar onze chauffeur jullie naar Havana brengt. Meer weten? Mail ons: info@cumlaudetravel.nl

havana rode auto

15 daagse rondreis Cuba proeverij

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1095,–
Deze superleuke reis brengt jullie naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van dit prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Paardrijden door de tabaksvelden en wandelen door het Unesco stadje Trinidad. Tot slot kun je nog lekker nagenieten in het 4* hotel Bella Costa in Varadero.

Cayo Jutias Corine Bakker (44)

18 daagse rondreis Cuba cultuur natuur en strand

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1495,–
Deze prachtige 18 daagse rondreis Cuba cultuur natuur en strand brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het paradijselijk eilandje en tevens duik en snorkelparadijs, Cayo Jutias, het mooie natuurgebied Viñales, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend genieten van het heerlijke eiland Cayo Las Brujas en de parelwitte stranden van Varadero.

Trinidad-straatbeeld-Cuba

19 daagse rondreis Cuba totaal

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1395,–
Op deze rondreis bezoek je alle hoogtepunten van dit bijzondere land. Na de prachtige hoofdstad, bezoek je de bergachtige landschappen van Topes Collantes en Sierra Maestra. Geniet van de mooie watervallen, mooie strandjes en plekjes die getuigen van een roerige geschiedenis en de Spaanse koloniale tijd. Overnachtingen doe je bij de Cubanen thuis in de zogenaamde casas particulares. Onze casas zijn met zorg en persoonlijke aandacht geselecteerd

Havana-gezicht-Cuba

19 daagse rondreis Cuba cultuur natuur en strand

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1695,–
Deze prachtige rondreis brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het paradijselijk eiland en tevens duik en snorkelparadijs, Cayo Levisa, het mooie natuurgebied Viñales,de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend genieten van het heerlijke eiland Cayo Las Brujas en de parelwitte stranden van Varadero.

Vinales-gekleurde-rotsen

24 daagse rondreis Cuba compleet.

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1595,–
Een complete rondreis door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro destijds de revolutie voorbereidde. Ook bezoek je het prachtige stadje Baracoa, de droom van iedere reiziger. Natuurlijk mag een bezoek aan de tweede hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba, op deze reis niet ontbreken.

oldtimer10

Rondreis met een oldtimer op Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1695,–
Deze superleuke reis brengt jullie naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van dit prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Paardrijden door de tabaksvelden en wandelen door het Unesco stadje Trinidad. Dit alles in stijl met een heuse klassieke oldtimer auto met privé chauffeur. Reizen in ‘the Cuban way’.

Onze vanaf prijzen zijn o.b.v. 4 personen in 2 twee persoonskamers

Reisaanbod Familie rondreis door Cuba

havana rode auto

18 daagse familie rondreis door Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1295,–
Deze 18 daagse familie rondreis is een combinatie van zon, strand, cultuur en natuur snuiven met leuke familie activiteiten als snorkelen, duiken, paardrijden, fietsen, wandelen, canopy of vogels spotten bij het grootste zoetwatermeer van Cuba. Voor ieder wat wils!
Lekker met het hele gezin genieten van elkaar en dit prachtige land. Jullie logeren in leuke hotels en bij Cubanen thuis in zogenaamde casas particulares.

Vinales-Cuba

22 daagse familie rondreis Cuba compleet

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1495,–
Een complete 22 daagse rondreis door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro destijds de revolutie voorbereidde. Uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba en de authentieke plaatsjes, Baracoa en Gibara. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit schitterende land te bieden heeft.

15 daagse familie rondreis door Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1195,–
Deze rondreis hebben wij speciaal voor gezinnen samengesteld en is een superleuke combinatie van natuur, cultuur, leuke activiteiten voor ieder gezinslid, zon, zee en strand. Wat betreft accommodaties hebben wij onze beste casas geselecteerd gecombineerd met leuke hotels voorzien van een zwembad voor de kids. Voor ieder gezinslid wat wils!

Onze vanaf prijzen zijn o.b.v. 4 personen in 2 twee persoonskamers