Rondreizen Cuba

Rondreizen Cuba

Cuba voor jou

Rondreisaanbod naar Cuba

Cumlaude Travel biedt diverse prachtige rondreizen aan naar Cuba waar je ooit in je leven wel geweest moet zijn. De gemoedelijke sfeer en natuurlijk het heerlijke subtropische klimaat geeft je een echt vakantiegevoel. De kans op een tweede bezoek aan dit eiland van de Grote Antillen is dan ook zeer groot. Kortom bekijk onze reizen en neem contact op om jouw wensen te bespreken. Dan gaan wij voor jou aan de slag om die droom rondreis werkelijkheid te laten worden.

Wil jij ook op vakantie naar Cuba? Daarvoor ben je bij Cumlaude Travel aan het juiste adres. Cumlaude Travel biedt jou namelijk een vakantie in Cuba op maat. Van een volledige (individuele) rondreis of groepsreis tot bijvoorbeeld een fietsvakantie; het kan allemaal. Kortom ben je op zoek naar jouw droom rondreis? Boek dan jouw rondreis bij dé Cuba specialist en geniet van een prachtige vakantie in het zonovergoten Cuba.

 
 • Lokale vertegenwoordiging
 • Oldtimer cabriolet tour in Havana is inclusief
 • Gebruik van lokale sim kaart (geen WiFi spots maar overal internet)
 • Leuke excursies voor een lokale prijs voor en door Cubanen
 • Een leuk do’s en don’ts boek voor vertrek met o.a. leuke restaurant tips
 • Onze lokale hosts zijn altijd beschikbaar voor assistentie
 • Wij kennen Cuba als geen ander
 • Doordat wij een groot netwerk hebben kunnen wij deze ten allen tijde in kunnen zetten voor onze gasten
 • Bij calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar zowel op Cuba als in Nederland

Individuele maatwerkreizen naar Cuba

 •  Al twintig jaar zijn wij kind aan huis op Cuba en kunnen ons met recht dé Cuba specialist noemen. Wij horen graag van jou wat je wensen zijn en maken op basis daarvan een mooi reisprogramma wat bij jou past.
 • Logeren bij de mooiste casas particulares waar wij al jaren zaken mee doen. Kwaliteit verzekerd.
 • Onze lokale vertegenwoordigers staan altijd klaar.
 • Ook zijn wij 24/7 bereikbaar bij calamiteiten of andere situaties waarbij onze hulp nodig is.

Fietsvakanties door Cuba

 • Een fantastische manier om het prachtige Cuba te ontdekken. Onze routes leiden je langs de mooiste en meest authentieke plekjes in dit schitterende land.
 • Op eigen gelegenheid fietsen
 • Onze lokale vertegenwoordiging is altijd beschikbaar bij calamiteiten
 • Kwaliteitsfietsen

Groepsrondreis

fiets vakantie in Cuba
 • Groepsreizen doen wij slechts een aantal keer per jaar om de rondreis exclusief te houden.
 • Geen ingehuurde reisbegeleiders maar wij begeleiden onze rondreizen zelf.
 • Unieke route met onder andere het meest authentieke dorpje van Cuba: Baracoa
 • Logeren bij de mooiste en beste casas particulares waar wij al jaren zaken mee doen. Kwaliteit verzekerd.
 • All inclusive afsluiting in Varadero

Reiservaringen

Hola Claudia, We zijn weer veilig terug in Nederland na een fantastische rondreis van 25 dagen met onze Suzuki Jimny (top auto gezien het niet al te beste wegdek) Ik heb me als chauffeuse prima gered zoals je al voorspelde. We vonden het benzine te kort wel erg spannend en vroegen ons af of het nu erger is dan anders. Volgens de Cubanen wordt het steeds erger. De casas waren top! Bayamo was de minste van allemaal maar wij vonden de stad sowieso niet leuk . Wel handig om vanuit daar naar Santa Domingo te vertrekken. De excursie in Santa Domingo was prachtig ! De wandel en fiets excursies in Havanna vonden wij heel leuk . Beide gidsen Javed en Bolly zeer goed. Het laatste hotel memories was super. Wel een rare gewaarwording dat na 3 weken no hay ineens heel veel te eten en drinken was in dat resort. Prima om alle indrukken vd reis te verwerken ( en die waren er volop) maar voor ons drie dagen genoeg. We hebben in Baracoa de waterval waarbij we eerst door een rivier moesten lopen gevonden ( samen met een oude man die ons de weg wees) zooo leuk. Baracoa is heel leuk. We hebben gelukkig niet veel gebruik hoeven maken van de diensten van Dayana maar wij vonden haar heel aardig. Wij hebben genoten .
Evelyn en Koen
We zijn zondag weer veilig terug gekomen vanuit Havana. We hebben een prachtige vakantie gehad. Mooie rondreis door Cuba. Genoten van het land, de steden, natuur en de mensen. Vooral ritje ter paard naar de tabaksvelden. Prachtige wandeling door natuur naar de watervallen bij Trinidad. Havana prachtig, vergezeld van (gids en vogelspotter) ) Charly, de mede eigenaar van de Casa in Trinidad. Dagje strand gedaan bij Trinidad, Playa Ancon, erg mooi. Casa’s allen prima. Met name in Cienfuegos. Erg mooie ligging. Allemaal lieve gastvrouwen. Telkens weer lekker ontbijt. Reizen zo zelf met auto erg leuk, veel gaten in wegdek blijven ontwijken en bewust door alle dorpjes en steden gereden. Geen pech onderweg of anders meegemaakt.
Jolanda en Bennie.
Via deze weg willen we je graag bedanken voor de geweldige vakantie die we hebben gehad.We hebben ontzettend genoten van de veelzijdigheid, gastvrijheid en schoonheid die Cuba te bieden heeft. Op de fiets door Cuba is een mooie ervaring die we meenemen. Ook de fietsverhuur is goed geregeld.De route vinden met de app maps.me gaat over het algemeen voortreffelijk. Alleen de route van Vinales naar Puerto Esperanza wil hij je over een onverharde weg leiden wij werden ervoor gewaarschuwd en de goed kant opgestuurd door wat vriendelijke Cubanen. Ik begreep dat de mensen die we in Trinidad tegen kwamen wel daarover heen zijn gegaan bleek een heuse modderpoel. Voor de rest heeft de app ons telkens keurig van A naar B begeleid. Het overnachten in de casas is ons uitstekend bevallen het geeft je een beter beeld hoe de mensen leven en je komt op de meest geweldige plekken. Het hotel in Yaguanabo is op zich prima wel even heel wat anders dan de casas. Vooral het ontbijt was even een omslag van al die rustige plekken naar een zaal met heel veel mensen maar de plek is prachtig. De Casa in Trinidad was even zoeken maar goed met behulp van de uiterst gastvrije en vriendelijke Cubanen hebben we het kunnen vinden. De hele buurt werd betrokken in onze zoektocht leuk om mee te maken. Al met al hebben we een fantastische vakantie gehad. Goed geregeld dus nogmaals bedankt.
Sander en Bettina