Seniorenreis

Reisaanbod senioren reizen

VIP ontvangst in Havana
Als je aankomt op de luchthaven na een lange reis, is er niets fijner dan als een VIP gast te worden ontvangen. Dit kunnen wij voor je regelen. Als je aankomt, verwelkomt de vertegenwoordiger jullie al bij de gate. Je krijgt voorrang bij de douane/security, waarna je naar de VIP lounge wordt gebracht. Hier kun je lekker genieten van een hapje en drankje (open bar). Zodra je koffer er is, wordt je naar de aankomsthal gebracht waar onze chauffeur jullie naar Havana brengt. Meer weten? Mail ons: info@cumlaudetravel.nl

Havana Corine Bakker (147)

Cuba proeverij met privé chauffeur

Deze superleuke reis brengt je naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van die prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Tot slot kun je nog lekker nagenieten op het strand van het mooie authentieke Las Brujas. 

Varadero hotel

Cuba cultuur, natuur en strand met prive chauffeur

Deze prachtige rondreis brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, het mooie natuurgebied Las Terrazas, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend genieten van het heerlijke eiland Cayo Las Brujas, om af te sluiten aan de parelwitte stranden van Varadero.

Havana gezicht

Cuba combinatie inclusief fietsgids en chauffeur

Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren.

Sierra Maestra Corine Bakker (85)

Cuba totaal met privé-chauffeur

Op deze rondreis over Cuba met een privé chauffeur bezoek je alle hoogtepunten van dit bijzondere land. Na de prachtige hoofdstad Havana, bezoek je de bergachtige landschappen van Topes Collantes en Sierra Maestra. Geniet van de mooie watervallen, prachtige strandjes en unieke plekjes die getuigen van een roerige geschiedenis en de Spaanse koloniale tijd.

Trinidad straatbeeld

Cuba compleet met privé chauffeur

Een complete rondreis door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro destijds de revolutie voorbereidde. Uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit land te bieden heeft. Kennismaken met onze chauffeurs: klik hier

oldtimer10

Rondreis met een oldtimer op Cuba

Deze superleuke reis brengt jullie naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van dit prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Paardrijden door de tabaksvelden en wandelen door het Unesco stadje Trinidad. Dit alles in stijl met een heuse klassieke oldtimer auto met privé chauffeur. Reizen in ‘the Cuban way’.