Volg je droom

Vijf jaar geleden startte ik met mijn bedrijf; ‘against all odds’ in hartje recessie tijd. Mijn leuke baan als manager bij het UWV moest eraan geloven want ik ging voor mijn droom. 

Mijn droom was om overal ter wereld te kunnen werken en leven i.d.v.v. mijn eigen reisorganisatie waarbij het onmogelijke altijd mogelijk moest zijn voor mijn klanten. Ik begon met de hele wereld maar kwam er na een tijdje achter dat de hele wereld (nog) niet zat te wachten op mij. Om precies te zijn heb ik mijn eerste jaar nul aanvragen gehad. 

Ik besloot specialist te worden. Cuba specialist. In wezen was ik dat al. Ik had al vele malen groepen begeleid en zelf regelmatig in het land rond gereisd. Door zelf rond te reizen wist ik waarbij een Nederlandse toerist zeker hulp kan gebruiken, wat de do’s en don’ts zijn in het land en vooral waar mijn meerwaarde lag als Cuba vakantie specialist. 

Nu, vijf jaar later, gaan er honderden mensen per jaar naar Cuba via Cumlaude Travel, heb ik een Cumlaude team in Nederland en op Cuba en geniet ik volop van mijn droom:”werken en leven waar ik wil”. 

dd 19.03.16 Claudia Bottinga