Wie zijn wij

Wie is Cumlaude Travel 

Cumlaude Travel is in januari 2011 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch, snel groeiend bedrijf.Na onze vele reizen naar Cuba, ons grote lokale netwerk en schat aan ervaring, durven wij ons met recht Cuba specialist noemen.  

Onze werkwijze

Ons werk begint altijd bij jou. Voor ons het belangrijk om jouw persoonlijke wensen te kennen. Vakantie is een persoonlijke aangelegenheid en daarom besteden wij veel tijd aan het ‘in kaart brengen’ van jouw persoonlijke interesses. In de praktijk werkt het vaak zo dat wij op basis van jouw wensen, een reisvoorstel maken om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn.

Onze reizen op de website zijn voorbeeldreizen. Op basis hiervan kun je je alvast een beeld vormen en selecteren wat je het meeste aanspreekt. Hiermee mag je van alles doen; wijzigen, aanvullen, veranderen. Net zo lang tot het helemaal jouw reis is. Uiteindelijk is het reisvoorstel helemaal van jou en ga je jouw eigen unieke reis maken.

Voor je vertrekt krijg je van ons alle bijzonderheden en leuke weetjes mee, die je online en in de reisboeken niet vindt. Deze zijn allemaal gebaseerd op persoonlijke reiservaringen. Ter plekke zijn onze medewerkers jouw aanspreekpunt en is er altijd iemand om je ter plekke bij te staan bij calamiteiten e.d. En ook al ben je in het buitenland, blijft ons team in Nederland tevens altijd beschikbaar bij calamiteiten.

Graag evalueren wij na je reis, jouw ervaringen om daarmee nog een hoger niveau te bereiken dan het service niveau wat wij nu al garanderen. Vernieuwen, verbeteren en kwaliteit bewaken, is voor ons vanzelfsprekend. 

Cum Laude vakanties met Cumlaude Travel
  • Vergaande service en dienstverlening aan onze gasten
  • Ons advies is gebaseerd op persoonlijke reis(begeleiding) ervaring
  • Geen standaardprogramma’s, jouw vakantie is uniek
  • Onze reizen zijn geheel op maat, speciaal voor jou samengesteld
  • Wij zijn altijd bereikbaar als er onverhoopt problemen zijn op je reisbestemming
  • Altijd persoonlijke aandacht.
  • Cumlaude Travel is maatschappelijk betrokken

 Even voorstellen aan het Cumlaude Team: